Розпочато новий набір на курс дистанційного навчання

«Методи емоційно-образної терапії: вплив і саморегуляція»

СТАРТ 18.01.2021!

Канікули – час для себе. Новорічні знижки в кінці цього посту.

Методи ЕОТ аналітично дієві, вони дозволяють проникати в корінь проблеми, м’яко обходячи опір клієнта. ЕОТ працює швидко і точно. Більшість проблем можуть бути вирішені за кілька сесій. Там, де класичний психоаналіз працює рік, ЕОТ справляється за  2-3 сесії.

Для кого: для студентів-психологів, для початківців психологів, які шукають ефективний інструмент для старту психологічної практики, практикуючих психологів-консультантів, які хочуть розширити свій арсенал спеціалістів після проходження курсів підвищення кваліфікації з психології та педагогіки, а також для захоплених психологією користувачів, які хочуть бути в курсі найважливіших трендів галузі.

Курс складається з 5 начальних тижнів:

  1. Техніка наведення трансу (безпечний та швидкий вхід в зону вільної уяви, власних образів та почуттів).
  2. Ідентифікація з внутрішньою дитиною (пошук відокремленої Внутрішньої дитини  та перетворення сценарію поведінки клієнта).
  3. Трансформація симптому в образ (вміння швидкого відособлення симптому у клієнта, перетворення його на мову образів і позитивна трансформація)
  4. Прямий та парадоксальний дозвіл (обрання аналітично обґрунтованої форми дозволу, що найшвидше розв’яже емоційну проблему).
  5. Контрозпорядження (робота з закоренілими переконаннями, створення формули впливу на образи, що потребують особливої уваги і відповідного діалогу з ними).
  6. Енергетизація слабкої частини (енергетизація в ЕОТ є обв’язковими підходом та підтримкою тієї частини особистості, що страждає внаслідок травми, а також оволодіння засобами впливу в зоні вільної уяви).

Що ви отримаєте:

  1. 5 тижнів занурення.
  2. 16 групових занять в онлайні.
  3. Підключення до дистанційної платформи, всі матеріали в доступі 24/7.
  4. Підтримку тренера.
  5. Супервізійні семінари.
  6. Практику трансформації психосоматичних симптомів за конкретним запитом методами ЕОТ.
  7. Саморегуляцію негативних емоційних станів.
  8. Саморегуляцію психосоматичних порушень.
  9. Ефективну комунікацію з іншими учасниками проекту  – розширення кола партнерів.
  10. Нові підходи для дистанційного консультування клієнтів.

Наш тренер: психолог Шеховцов Василь Семенович. Досвід практичної роботи понад 25 років. За плечима у нього сотнів годин консультаційної роботи з баготьма запитами і різноманітними методами – когнітивними, психодинамичними, клієнто-центрованими тощо. Його підкорила стрімкість і позитивність трансформацій. Ефективність методу полягає саме в розподілі проблеми на точну послідовність запросів. Сьогодні він працює як на очному прийомі, так і віддалено. Тому всі методи, що вивчаються в цьому курсі дуже практичні і постійно збагачуються на реальній практиці.

Реєстрацію відкрито!

Коли: старт навчання 18.01.2021.

Ціна: 4200 грн за 5 тижнів.

Отримай свою новорічну знижку залишивши + в коментарях.

Ми у Facebook: https://www.facebook.com/ikitmaup
Головна МАУП: http://maup.com.ua/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *